Calendari 2020 - Unisub

Vaya al Contenido


CALENDARI SOCIAL 2020
COVID 19 - AVÍS IMPORTANT:
TOTES les activitats romandran suspeses fins que la situació actual ens permeti reprendre-les.  


PROJECTE SOCIAL 2020

 
 
ESDEVENIMENTS: Com cada any es duran a terme les celebracions i activitats socials tradicionals del club: dinars de celebració, sopars dels divendres, col·laboració en diferents actes de la ciutat i associacions, etc. Tot allò que com fins ara, ha promogut la relació entre els socis i la difusió de la nostra entitat.

 
 
XERRADES I TALLERS: Es realitzaran mensualment. Es preveu fer xarrades tècniques i científiques de biologia, material, orientació, psicologia, historia del club, foto/vídeo i arqueologia marina. També es duran a terme tallers que estaran dedicats al manteniment i coneixement del material de busseig.

 
 
SORTIDES: Es realitzaran des de la costa (infanteria) i des de els centres de busseig (vaixell). Es proposaran sortides un cop al mes com a mínim segons els mesos amb més intensitat de l’activitat, coincidint amb la major oferta i disponibilitat del socis.
 
També es proposaran sortides de varis dies on l’objectiu serà visitar llocs mes allunyats.
 
Es proposaran sortides enfocades a aquelles persones que s’han iniciat en el món del busseig i a aquells i aquelles que volen refrescar coneixements.

 
 
BRIEFINGS: Els divendres anteriors a les sortides, farem un briefing del lloc a visitar, conduit per un coneixedor o coneixadora de la zona, que ens explicarà les possibilitats, característiques i la logística mes recomanable, obert a tothom i participatiu.
Regreso al contenido